Over stek

Jij daar achter je scherm! Ja, jij nieuwsgierige 14-plusser. We hebben groot nieuws voor jou! In Technopolis komt een aparte zone speciaal voor jongeren. Geen gewone zone, maar een STEK waar jij binnenkort als creatieve denker en maker de show steelt!

Wat? Eerst en vooral: talks en workshops

Regelmatig nodigen we in STEK iemand uit die het allemaal wat beter weet dan wij. Iemand die weet hoe te inspireren zonder te beleren of – help! – les te geven. En nee, het blijft niet bij blabla. Na afloop van de talk kan je zelf aan de slag gaan. Maar het hoeft niet altijd een talk (met of zonder workshop) te zijn. Zo organiseerden we recent nog een klimaatcafé! Alle onderwerpen en formats zijn toegestaan, zolang ze je kunnen inspireren.

Voor wie? Voor jou!

Het enige dat je moet zijn is minimum 14 jaar. De rest doet er niet toe. Kom gewoon inspiratie opdoen, ontspannen en – als je er zin in hebt – gewoon je eigen ding maken. Ben je ouder dan 18 en heb je het gevoel dat jijzelf een geweldige bron van inspiratie bent? Dan ben je de persoon bij uitstek om jongeren te komen inspireren!

schrijf je hier in

Praktisch

  • Doelgroep: jongeren vanaf 14 jaar en 18-plussers
  • De zone is momenteel nog onder constructie.
  • Wat je precies in de zone doet is niet belangrijk. Creatief en kritisch denken, problemen oplossen, computationeel denken, mediawijsheid trainen, samenwerken en communiceren komt eerst.

Hoe en wanneer bereik je ons?

We liggen vlak aan de afrit mechelen-Zuid en hebben een ruime parking waarop je gratis parkeert. Zie hoe je ons bereikt.

  • 015 34 20 00
  • info@technopolis.be
  • Technopolis is elke dag open van 9u30 tot 17u, ook op zon, brug- en feestdagen. Technopolis is enkel GESLOTEN op kerst-en nieuwjaarsdag en op de eerste vollege werkweek van september.